Privacy Policy

PRIVACY BELEID

DISCLAIMER

Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's.

De Touroperator

Swingtime Travel, verzekert uw persoonlijke gegevens te beschermen in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en te voldoen aan de wettelijke bepalingen. Persoonsgegevens worden verzameld op deze website alleen voor technische doeleinden, die noodzakelijk zijn voor de werking van dit online-aanbod.

GEBRUIKERS GEGEVENS / PERSOONSGEGEVENS


Hieronder geven wij u een overzicht van welke gegevens worden verzameld en voor welk doel :

• E - mailadres - om actuele informatie te sturen
• Locatie - Bepaling van de regio waarin de advertentie / link werd verlaten
• Geboortedatum ( indien vrijwillig ) - om demografische gegevens over onze gebruikers te behouden en verbeteren van onze diensten aan specifieke leeftijdsgroepen.
• Biografie / belangen of andere vrijwillige gegevens worden verzameld door de betrokken partijen om de communicatie te vergemakkelijken en om de persoonlijkheid te creëren. ( Deze gegevens zijn niet gespecificeerd, en zijn op louter vrijwillige basis. Elke gebruiker kan bepalen welke gegevens kunnen worden gespecificeerd.
U vindt de contactgegevens op / e - mails verstrekte gegevens worden ook opgeslagen op een lokale pc met behulp van een e-mailprogramma (om de communicatie te documenteren en in staat zijn om vragen te beantwoorden sneller). Op schriftelijk verzoek, zullen wij deze e-mails onmiddellijk te verwijderen .

Recht op informatie

U heeft altijd het recht om informatie over uw persoonlijke gegevens, de herkomst en de bestemming en de opslag te ontvangen. Vul via de opgeslagen Disclaimer Contact schriftelijk met ons. Om informatie te verkrijgen moet je, als de persoon (te worden gegeven over de informatie), te identificeren of te bewijzen dat u recht heeft op informatie over een derde persoon ontvangen.