Swingend Cran Canaria

La Mirage

Swingend Cran Canaria

LA MIRAGE

La Mirage is een klein swingerscomplex, in het dorpje Maspalomas in het zuiden van Gran Canaria. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde grote winkelcentrum. Het brede zandstrand ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanaf het complex, en dan nog ruim 500 meter over het strand naar links, naar het officiële naaktstrand.

Faciliteiten

- Poolbar voor drankjes, ontbijt en kleine snacks.
- 2 Playrooms.
- Airco op de slaapkamers.
- Zwembad.
- Jacuzzi.
- Ligbedden met kussens.

Omgeving

Tegen betaling gebruik maken van 18-holes golfbaan, tennisbanen en een Fitnesscenter, dit alles is niet-naturistisch.

Maspalomas is het oudste en meest beroemde toeristencentrum in het zuiden van Gran Canaria. Er is een groot beschermd palmbomenbos met elegante Canarische palmbomen en een klein meer waar het zeewater ondergronds in– en uitstroomt.

De Bandama, een spectaculaire vulkaan. In de krater kunt u een korte wandeling maken langs het verzonken gebied en, indien gewenst, een afdaling naar de bodem van de krater.

De Güigüí, dit is een bergketen aan de westkant van het eiland die dankzij de zeer grote hoogteverschillen vrijwel in oorspronkelijke staat behouden is gebleven. Het heeft een bijzondere betekenis voor de inwoners van Gran Canaria. Het is haast een mythisch symbool geworden van de drang tot het behouden van een ongerept natuurgebied op Gran Canaria.

De Botanische tuin van Viera y Clavijo. Hier ziet u planten uit de botanische streek Macorenesië (Azoren, Meadeira en Kaapverdische Eilanden).

De stuwdammenroute, is een mooie route om te rijden langs formidabele stuwdammen en spectaculaire woeste landschappen van het eiland.

Bijzonderheden

Er wordt 5 keer per week schoongemaakt, de lakens worden 2 keer per week en de handdoeken op verzoek verwisseld.Er zijn diverse parenclubs in Maspalomas waarvan het personeel u het adres kan geven.Elke maand is er een themaevenement.Houdt u er rekening mee dat dit een Swingersresort is. Maak daarom goede afspraken met uw eventuele reisgenoot. Dit wordt ook van u verwacht ter plaatse. Wijzigingen voorbehouden. Wij hebben ons uiterste best gedaan om u de actuele faciliteiten en diensten te tonen. Ziet u onregelmatigheden, laat het ons dan even weten.

Let op: Bij overlappende periodes kan er een accommodatiekorting of -toeslag ontstaan. Kinderen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan.

Inclusief: Lakens en handdoeken zijn inclusief, zelf dient u zorg te dragen voor theedoeken en strandlakens. 

 

Autohuur: Wij adviseren u een auto te huren, als u iets van het eiland wilt zien. U kunt ter plaatse evt. ook fietsen huren. Autohuur informatie vindt u op onze website www.internatuur.nl. Wij werken samen met Sunny Cars

Beschikbare kamers

Geen resultaten gevonden