De Spaanse zon, de zee, culinair genot, de…

La Macarena

De Spaanse zon, de zee, culinair genot, de unieke locatie, de natuur, vrijheid en… erotiek!

De Spaanse zon, de zee, culinair genot, de unieke locatie, de natuur, vrijheid en… erotiek!

Zonder zorgen de hele dag verwend worden. In een prachtige omgeving  waar u echt tot rust komt.

Ongedwongen. Respectvol. En op niveau…!

Het resort biedt 14 stijlvolle kamers voor echtparen. Alles is in de prijs inbegrepen. Ontbijt, een lichte lunch, alle dranken… en voor een klein bedrag kunt u ’s avonds genieten van een culinair hoogtepunt dat door de chef-kok wordt bereid.

Wie de drukte van de Costa del Sol wil ontvluchten, zal zich hier volledig thuis voelen. Want ook de erotische vrijheid speelt een rol. Dit internationale resort is een ‘geheime plaats’ voor iedereen die wil genieten van alle geneugten van het leven! Op welk gebied dan ook!

Erotische omgeving.

Natuurlijk speelt erotiek een rol. Tal van swingers gingen u voor.  De meeste paren keren terug. En terecht. Ongedwongen kunt u 24 uur per dag ontspannen met levenslustige en tolerante mensen die dezelfde lifestyle hebben als u.  La Macarena is niet alleen gemoedelijk en vertrouwd, maar vooral de sfeer zal u enthousiast maken. Kortom, maak kennis met een oase van rust, respect en ruimte voor en met elkaar!

All inclusive

Gedurende 24 uur per dag bent u onze gast. Dit betekent dat u zichzelf kunt bedienen. De bar is altijd open. Cava, wijn, bier… maar ook alle sterke alcoholische dranken zijn bij de prijs inbegrepen.

La Macarena is een waar paradijs voor levensgenieters. En daar hoort natuurlijk ook een uitstekende keuken bij. Dat begint al bij het ontbijtbuffet. (geopend van 9.00 tot 13.00 uur voor het geval de nacht lang is geweest) De chef-kok zorgt voor vers brood en tal van exclusieve ontbijtgerechten zoals paté, zalm, salades, gevarieerd broodbeleg en uiteraard verse eitjes.

De lunch die vanaf 15.00 uur op het schitterende terras wordt geserveerd wordt geroemd door alle gasten. Elke dag gevarieerd en luchtig, maar… uiterst smaakvol.

Het culinaire hoogtepunt omvat het diner. Vanaf 20.00 uur wordt u (het liefst in ietwat spannende kleding) verwacht voor een cocktail met lekker hapjes. Om 21.00 uur serveert de chef een voor- en hoofdgerecht.  Altijd maakt hij gebruik van verse kruiden uit eigen tuin en van super verse producten. Een ding zeker: de gasten komen niet alleen voor erotisch, maar zeker ook voor culinair genot! De keuken wordt dan ook zeer terecht geprezen door alle gasten. En ook de wekelijkse BBQ ontbreek niet… een genot voor het oog, maar zeker ook voor de meest  verwende smaakpapillen. Kortom, het zal u aan niets ontbreken.

Voor het diner betaalt u naast het all-inclusive tarief (ontbijt, lunch, alle dranken, ijs, fruit, koffie, thee – gedurende 24 uur) een bedrag van 50 euro voor twee personen.

Mocht u bepaalde dieetwensen hebben, dan verzoeken wij u deze tijdig kenbaar te maken.

 

Rond het zwembad zijn voldoende speelruimtes om optimaal te kunnen relaxen. Maar ook in de ruimte rondom de bar is het comfortabel vertoeven. De hygiene is van topklasse. Altijd zijn er schone handdoeken en uiteraard zijn er riante doucheruimten. Hier kunt u werkelijk swingen op niveau.

 

 

Beschikbare kamers

Geen resultaten gevonden